Tijdens 1e en 2e Kerstdag kunt u gebruik maken van onderstaand 6 menu inclusief amuses.
Het menu is ook vegetarisch verkrijgbaar. Reserveren is vereist.
De kosten bedragen € 75,- per persoon.
We organiseren Dine & Wine, wederom op 3 dagen. Op donderdag 27 februari, vrijdag 28 februari en zaterdag 1 maart 2025.
Reserveren is vereist. U kunt een tafel reserveren tussen 16:30-19:30 uur
De kosten bedragen € 85,- per persoon, inclusief 5 wijnen.
Nieuwe alinea
Bijbaan in de bediening of keuken
Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Wij zijn altijd op zoek naar parttimers die passen in ons keukenteam of bedieningsteam. Ben jij 15+ en zoek jij een bijbaan die garant staat voor gezelligheid, een leuk zakcentje, een leerzame tijd en hard werken? Zie jij jezelf koffie met gebak maken, de afwas wegwerken, biertjes tappen, de broodjes tijdens de lunch maken of bezig zijn met voorgerechten, hoofdgerechten en desserts? Dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier.